När restriktionerna nu tas bort kommer våra demonstratörer att komma ut till butikerna igen. Vi har längtat så att få träffa våra kunder på nära håll. Tag chansen att smaka på våra produkter som våra demonstratörer erbjuder, de finns där… Läs mer

  Vi välkomnar ICA Nära i Fornåsa, Motala som blir en ny butik som säljer våra produkter från 8/2 2022.

Vår ölkorv med vitlök byter form Vi behåller samma recept och smak på vår ölkorv med vitlök men byter form där det nya formatet innehåller tre istället för två korvar på totalvikt 120 gram. Nya formatet        … Läs mer

Vi söker sommarvikarier Charkuterist Kommun: Boden Korta fakta om jobbet Omfattning: Heltid Varaktighet: 11 dagar – 3 månader Anställningsform: Sommarjobb / feriejobb Antal jobb: 3 Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet Ingen arbetslivserfarenhet krävs Om jobbet Kan du tänka dig att jobba med livsmedel tillsammans med ett gäng… Läs mer

Vi söker en butiksdemonstratör Korta fakta om jobbet Anställningsform: Behovsanställning Antal jobb: 2 Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet Ingen arbetslivserfarenhet krävs Språk Krav: Svenska Körkort Krav: B – Egen bil krävs Om jobbet Älskar du korv, människor och att ge service? Vi på Petterssons Charkuteri… Läs mer

Luleå kommun logo

Petterssons har nu ett förnyat avtal med Luleå kommun där vi får leverera charkprodukter till deras förskolor och skolkök. Det är både kul och hedrande att Luleå kommun vill fortsätta att ha oss som leverantör av charkprodukter till deras skolor… Läs mer

Petterssons Charkuteri slicer

Nu har vi på Petterssons en ny slicer som effektivt skivar våra charkuterier som till exempel Cognacsmedvurst, Kokt skinka, Rökt skinka och Hamburgerkött.

                                          Luleå Kommun väljer att förlänga avtalet med Petterssons Charkuteri för leveranser av charkprodukter till förskolor och skolor, avtalet är… Läs mer

  Frank Eldin och Lotta Boström går in som delägare i Petterssons Charkuteri tillsammans med Mattias Westberg. Frank och Lotta kommer bägge från Siljans Chark i Dalarna, Mattias är 3e generationens korvfabrikör. Det är jättekul att Frank och Lotta har… Läs mer

I mer än 80 år så har lyhördhet och passion för god mat satt en prägel på allt vi gör. Genom att testa nya smakkombinationer och vara nyfiken på nya samarbeten har vi under åren skapat produkter som fått ett… Läs mer

Då vi älskar Parisare och fortsätter “Jakten på världens godaste Parisare” så känns det extra kul att parisaren äntligen får sin egna dag. Svenska Parisareakademien och dess ordförande Tommy Schönstedt har beslutat att parisaren ska hyllas lite extra den 17 oktober varje… Läs mer

Jakten på världens godaste Parisare fortsätter Från och med idag kommer en speciellt framtagen Parisare på närmare otroliga 98% kötthalt finnas till försäljning på alla Bastard Burgers restauranger runt om i Sverige. Ölbryggeriet This Is How har även tagit fram… Läs mer

Hos oss på Petterssons Charkuteri finns en produkt som ligger oss extra varmt om hjärtat, Parisaren. Förutom att den är god har den också en väldigt intressant historia. Sägnen säger att Parisaren uppfanns av en Umeåbo på 50-talet och den har… Läs mer

Nu har du chans att vinna ett exklusivt skinnförkläde från Bölebyns Garveri​. Gå till vår Facebooksida och läs vad du behöver göra för att bli en av tre lyckliga vinnare!  

Möt våra nya vardagsfavoriter: Norrbottensskinka, Grönpepparsalami & Rökt medvurst. För oss är det en självklarhet att alla ska kunna äta i alla fall några produkter från Petterssons. Och med tanke på hur världen ser ut idag vill vi kunna erbjuda ett… Läs mer

En riktigt fin nyhet kommer snart till butikshyllorna. En färskkorv smaksatt med Västerbottensost, äpple och ramslök dimper ner. Boom! 90% kötthalt och lagom bitar ost som smälter i munnen, kan det bli godare?

Petterssons Charkuteri får sig en efterlängtad make over. Ny logga, nya hemsida och ny snygg förpackningsdesign. Tack In The Cold för allt jobb!

Vi ger er en ny färskkorv med hela 97% kötthalt. Stark med välbalanserade smaker av chilipeppar, vitlök och paprika. Perfekt nu i grilltider!

Till hösten byter även våra storsäljare rökt & kokt skinka till den nya förpackningen med längre hållbarhet. Men tills dess ser dom numera ut såhär!  

Nu byter vi förpackningar på nästan alla våra produkter. Påläggen får en bättre förpackning som ger produkterna längre hållbarhet och en helt ny design på etiketterna.