Möt våra nya vardagsfavoriter: Norrbottensskinka, Grönpepparsalami & Rökt medvurst.

För oss är det en självklarhet att alla ska kunna äta i alla fall några produkter från Petterssons. Och med tanke på hur världen ser ut idag vill vi kunna erbjuda ett påläggsalternativ som passar allergiker och er som vill skära ner på sockret. Så säg hej till Norrbottensskinkan – vår absolut finaste skinka! Ett väldigt magert pålägg, helt utan socker och allergiämnen som röks på gran & björk.

Rökt Medvurst är lite enklare i sin framtoning, men inte att underskatta för det! Inspirationen kommer från Tyskland och är ofta barnens absoluta favorit på mackan. Nu med lite rökigare smak helt enkelt.

Och så har vi Grönpepparsalamin – vilken fantastisk produkt! En kallrökt salami med hela grönpepparkorn och grovmald struktur. Kryddad med vitpeppar, grönpeppar & cayenne och för tankarna till någon marknad i Italien.

Hoppas det smakar!