Jakten på världens godaste Parisare fortsätter Från och med idag kommer en speciellt framtagen Parisare på närmare otroliga 98% kötthalt finnas till försäljning på alla Bastard Burgers restauranger runt om i Sverige. Ölbryggeriet This Is How har även tagit fram… Läs mer

Hos oss på Petterssons Charkuteri finns en produkt som ligger oss extra varmt om hjärtat, Parisaren. Förutom att den är god har den också en väldigt intressant historia. Sägnen säger att Parisaren uppfanns av en Umeåbo på 50-talet och den har… Läs mer

Nu har du chans att vinna ett exklusivt skinnförkläde från Bölebyns Garveri​. Gå till vår Facebooksida och läs vad du behöver göra för att bli en av tre lyckliga vinnare!  

Möt våra nya vardagsfavoriter: Norrbottensskinka, Grönpepparsalami & Rökt medvurst. För oss är det en självklarhet att alla ska kunna äta i alla fall några produkter från Petterssons. Och med tanke på hur världen ser ut idag vill vi kunna erbjuda ett… Läs mer

En riktigt fin nyhet kommer snart till butikshyllorna. En färskkorv smaksatt med Västerbottensost, äpple och ramslök dimper ner. Boom! 90% kötthalt och lagom bitar ost som smälter i munnen, kan det bli godare?

Petterssons Charkuteri får sig en efterlängtad make over. Ny logga, nya hemsida och ny snygg förpackningsdesign. Tack In The Cold för allt jobb!

Vi ger er en ny färskkorv med hela 97% kötthalt. Stark med välbalanserade smaker av chilipeppar, vitlök och paprika. Perfekt nu i grilltider!

Till hösten byter även våra storsäljare rökt & kokt skinka till den nya förpackningen med längre hållbarhet. Men tills dess ser dom numera ut såhär!  

Nu byter vi förpackningar på nästan alla våra produkter. Påläggen får en bättre förpackning som ger produkterna längre hållbarhet och en helt ny design på etiketterna.